Praesentation

Mette Bøgeskov

Autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi, medlem af Dansk psykologforening.

Mette-detail

Mette Bøgeskov, Autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi. Medlem af Dansk psykologforening. Uddannet i familieterapi og klinisk hypnose.

I de seneste år har jeg arbejdet bredt med børn, unge og familier. Desuden har jeg arbejdet med organisationsudvikling og medarbejdere.

Jeg har arbejdet med mange metoder, men mest med hypnose og familieterapi.

Sanne og jeg besluttede at starte udviklingsagenterne sammen i 2008, i forbindelse med at vi begge deltog i en 3-årig familieterapeutisk uddannelse. Vi lærte hinanden at kende i dette forløb og fik lyst til at arbejde sammen, da vi oplevede at vi begge havde et stort engagement i at arbejde med hele familien og invitere børnene med ind i samtalerne, så de kan være med til at løse det, de synes er svært i deres familie og i deres liv. Det er en stor fordel at være 2 terapeuter, der arbejder sammen, når man arbejder sammen med en hel familie. Fordi der sker mange tin g i rummet samtidig og 2 får øje på mere og derved får vi bedre grundlag til at hjælpe jer med at komme videre.

Hen ad vejen er vores samarbejde blevet udbygget. Nu løser vi andre opgaver end familieterapi i Udviklingsagenterne. Men uanset om vi løser opgaver sammen eller hver for sig, så står vi til rådighed for hinanden med sparring og inspiration i det daglige arbejde.

Jeg blev uddannet som psykolog i 2000. I løbet af de efterfølgende år, videreuddanner jeg mig, så jeg nu har en 3-årig uddannelse i strukturel systemisk familieterapi og en uddannelse i klinisk hypnose. Desuden er jeg autoriseret og har en uddannelse som specialist i klinisk børnepsykologi.

I løbet af min tid som psykolog, har jeg været ansat på dagbehandlingsskolen Farmen ved Tølløse og på familiebehandslinstilbuddet i Ballerup Kommune. Jeg har desuden været ansat i Ppr og Familieafdelingen i Jernløse Kommune. Siden Kommune sammenlægningen i 2006, har jeg været ansat i Holbæk Kommunes Børnekonsulentcenter, hvor jeg har løst opgaver for familieafdelingen, socialcenteret og hr-afdelingen. siden 2014 er jeg ansat på deltid i hr-afdelingen i Holbæk kommune hvor jeg har samtaleforløb med medarbejdere og i mindre omfang løser opgaver for familieafdelingen og socialcenteret. Derudover arbejder jeg som selvstændig psykolog. Jeg har været involveret i, at skabe nye måder at arbejde på i nogle rumænske børnehjem. Og jeg har været engageret i, at opstarte en fri lille skole i det lokalområde, hvor jeg bor.

Jeg møder hele tiden familier, som synes, det er svært at skabe forhold i familien, hvor de kan udvikle sig optimalt og trives. Jeg har altid været optaget af at arbejde med børn, familier og mennesker generelt og støtte dem i at komme til at udvikle sig og trives.

jeg kan lide at arbejde med andre og i fællesskab skabe forandringer. Det vil du opleve, når du henvender dig til mig. Vi vil i fællesskab samarbejde om, at få løst det, du kommer med.

Det er også lysten til samarbejde, der bærer Sannes og mit fællesskab i Udviklingsagenterne. Vi har t fællesskab, der gør, at rammerne og indholdet i den service, vi leverer til dig, er fyldt med tryghed, omsorg og høj faglighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *