Categories
Uncategorized

Camilles ”ædeflip”

Jeg er en pige på 19 år. I torsdags kom jeg hjem fra skole. Jeg var sulten og skulle spise noget frokost, desuden skulle jeg i bad, gøre rent på mit værelse, hente min lillebror og tage ham med på Cafe. Jeg nåede helt at miste overblikket og gik derfor bare i gang med, at spise en masse; skinke og ost toast, en masse chokolade og karameller.

Jeg blev helt dårlig både fysisk og psykisk. Jeg prøvede at kaste noget af det op men der kom ikke rigtig noget.
Jeg fik det rigtig skidt med mig selv. Og det endte med at jeg ikke fik lavet ret meget. Jeg fik hentet min bror og vi gik på cafe og jeg drak også den smootie som jeg havde tænkt jeg ville men som jeg blev i tvivl om da jeg havde haft mit ”ædeflip”.
Jeg vidste at Sanne skulle komme og jeg besluttede mig for, få talt situationen igennem med hende. Jeg havde startet med at fortælle, at der var sket en katastrofe i dag og efterfølgende differencerede vi de øvrige katastrofer temaer jeg har beskrevet, så mit ”ædeflip” efterhånden blev knap så katastrofe præget.
Da jeg faktisk oveni købet skal tage på fordi jeg har tabt 3½ kg pga jeg er opstartet Ritalin, kunne jeg øve mig i, at vende mit ”ædeflip” til noget ”pyt” der bare skete og som selvfølgelig ikke må ske for meget men ”som sker for de fleste”.
I forhold til mine andre problemer var mit ”ædeflip” nok ikke særlig stort.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *