Sanne Nielsen

Socialrådgiver & Familieterapeut

Jeg er uddannet socialrådgiver og har arbejdet med børn og deres familier i socialforvaltningen i København – og Holbæk kommune.
Desuden har arbejdet som socialrådgiver på et skole – og behandlingshjem. Siden 2002 har jeg arbejdet i Børne- og Ungdomspsykiatrien – på deltid, hvor jeg er med til at udrede og behandle unge med psykiatriske udfordringer, samt har familieterapi, individuel terapi, grupper med autister og pårørende og undervisning indenfor ADHD.

I mit eget firma Udviklings Agenterne tilbyder jeg bl.a,:

Familieterapi og familiebehandling

Parterapi
Individuel terapi
Støttende samtaler
Kontaktperson ordning
Støtteperson til forældre med anbragte børn.
Undervisning

Sanne-detail

Hvad jeg gør

Familieterapi, Samtaleterapi.

Jeg er uddannet socialrådgiver og familieterapeut. Jeg arbejder ud fra en systemisk og anerkendende tilgang med familier – har en del samarbejde med psykolog Mette Bøgeskov / Udviklingsagenterne.dk og John Falkenberg, se venligst under www.omvendtfamiliepleje.dk

Desuden har jeg en 1 årig VITA uddannelse ved Psykologisk Ressourcecenter ved psykolog Kirsten Callesen. Vita står for Vidensformidling, information og terapi for mennesker med en autismespektrum lidelse. Det er en kognitiv tilgang som handler om, at personen bliver vidende om sin diagnose, samt får mulighed for viden om aflæsning af sociale situationer og sig selv.

Ligeledes har jeg uddannet mig som MBT terapeut. MBT står for mentaliseringsbaseret terapi. Det er en anerkendt tilgang til behandling af personlighedsforstyrrede, især med en borderline og impulsiv karakter. Denne tilgang giver den enkelte bedre kendskab til sig selv og kontakt med andre, samt en generel mere stabil personligheds struktur.

I mange år har jeg arbejdet med, at støtte forældre til anbragte børn og i deres dilemmaer og udfordringer. Både i Holbæk og Næstved kommune. Lovgivningen giver forældre mulighed for, at få støtte mens deres barn/ børn er anbragt. Jeg er uafhængig af kommunen, hvilket gerne skal give forældrene den bedste støtte og tryghed.

I september 2014 færdiggør jeg min DAT uddannelse. DAT står for dialektisk adfærdsterapi. Det betyder, at ud fra en struktureret behandling arbejdes der på flere tilgange. En behandlingsform som er anerkendt til spiseforstyrrede, posttraumatiserede, personlighedsforstyrrede og angste.

Vil du høre mere eller er nysgerrig om jeg kan byde ind i forhold til dit behov – kontakt mig da venligst på 5093 3393

Kontakt Sanne
KØRER OVER HELE SJÆLLAND
Tlf: + 45 50 93 33 93
Kontakt Mette
Skriv mig en mail eller ring.
Tlf: + 45 22 89 91 67

Oops! We could not locate your form.