Mette Bøgeskov

Autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi, medlem af Dansk psykologforening.

Mette-detail

Mette Bøgeskov, Autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi. Medlem af Dansk psykologforening. Uddannet i familieterapi og klinisk hypnose.

I de seneste år har jeg arbejdet bredt med børn, unge og familier. Desuden har jeg arbejdet med organisationsudvikling og medarbejdere.

Jeg har arbejdet med mange metoder, men mest med hypnose og familieterapi.

Sanne og jeg besluttede at starte udviklingsagenterne sammen i 2008, i forbindelse med at vi begge deltog i en 3-årig familieterapeutisk uddannelse. Vi lærte hinanden at kende i dette forløb og fik lyst til at arbejde sammen, da vi oplevede at vi begge havde et stort engagement i at arbejde med hele familien og invitere børnene med ind i samtalerne, så de kan være med til at løse det, de synes er svært i deres familie og i deres liv. Det er en stor fordel at være 2 terapeuter, der arbejder sammen, når man arbejder sammen med en hel familie. Fordi der sker mange tin g i rummet samtidig og 2 får øje på mere og derved får vi bedre grundlag til at hjælpe jer med at komme videre.

Hen ad vejen er vores samarbejde blevet udbygget. Nu løser vi andre opgaver end familieterapi i Udviklingsagenterne. Men uanset om vi løser opgaver sammen eller hver for sig, så står vi til rådighed for hinanden med sparring og inspiration i det daglige arbejde.

Jeg blev uddannet som psykolog i 2000. I løbet af de efterfølgende år, videreuddanner jeg mig, så jeg nu har en 3-årig uddannelse i strukturel systemisk familieterapi og en uddannelse i klinisk hypnose. Desuden er jeg autoriseret og har en uddannelse som specialist i klinisk børnepsykologi.

I løbet af min tid som psykolog, har jeg været ansat på dagbehandlingsskolen Farmen ved Tølløse og på familiebehandslinstilbuddet i Ballerup Kommune. Jeg har desuden været ansat i Ppr og Familieafdelingen i Jernløse Kommune. Siden Kommune sammenlægningen i 2006, har jeg været ansat i Holbæk Kommunes Børnekonsulentcenter, hvor jeg har løst opgaver for familieafdelingen, socialcenteret og hr-afdelingen. siden 2014 er jeg ansat på deltid i hr-afdelingen i Holbæk kommune hvor jeg har samtaleforløb med medarbejdere og i mindre omfang løser opgaver for familieafdelingen og socialcenteret. Derudover arbejder jeg som selvstændig psykolog. Jeg har været involveret i, at skabe nye måder at arbejde på i nogle rumænske børnehjem. Og jeg har været engageret i, at opstarte en fri lille skole i det lokalområde, hvor jeg bor.

Jeg møder hele tiden familier, som synes, det er svært at skabe forhold i familien, hvor de kan udvikle sig optimalt og trives. Jeg har altid været optaget af at arbejde med børn, familier og mennesker generelt og støtte dem i at komme til at udvikle sig og trives.

jeg kan lide at arbejde med andre og i fællesskab skabe forandringer. Det vil du opleve, når du henvender dig til mig. Vi vil i fællesskab samarbejde om, at få løst det, du kommer med.

Det er også lysten til samarbejde, der bærer Sannes og mit fællesskab i Udviklingsagenterne. Vi har t fællesskab, der gør, at rammerne og indholdet i den service, vi leverer til dig, er fyldt med tryghed, omsorg og høj faglighed.

Hvad jeg gør

Familieterapi, Samtaleterapi, Hypnose

Jeg tilbyder primært Samtaleterapi, Familieterapi og Klinisk Hypnose.

Man kan komme i forskellige situationer i sit liv, der gør det svært at fungere optimalt.

Man kan opleve noget overraskende eller ligefrem chokerende. Det kan være overvældende at være forældre, der kan være store eller uventede udfordringer med børnene eller parforholdet. man kan miste sit arbejde eller opleve mobning. Ens familie kan blive ramt af sygdom eller et familiemedlem kan få en diagnose (fx adhd eller autisme). Der kan ske mange forskellige ting, der gør det svært at have indflydelse på at tilrettelægge ens liv, som man ønsker det.

I sådanne situationer kan man komme i vildrede med, hvad der er vigtigst for en her i livet. Man kan blive i tvivl om, hvordan man vil håndtere de udfordringer, man har i sit liv.

Nogle oplever i det tilfælde at miste sit gode humør og overskud. Det kan være svært at finde ud af hvordan man skal få det godt igen.

Nogle oplever at være blevet angste, nogle får svært ved at lære nyt

Sådan behøver du ikke blive ved med at have det.

De ydelser jeg tilbyder, kan være med til at få det løst.

• Familieterapi, det er særlig velegnet til: Når børn er kommet ind i en dårlig vane, fx angående spisning eller i skolen. Det er også velegnet, når familien ikke fungerer så godt sammen.
• Samtaleterapi, det er velegnet til: når man oplever store udfordringer i livet, eller man oplever at den måde man opfører sig på, forhindrer en i at få det liv man ønsker sig, samtalerne kan hjælpe en til at afklare hvordan dine følelser og tanker har indflydelse på dit, hvad du vil og hvordan du kommer dertil.
• Hypnoser er særlig gode til: Angst, usunde vaner, blokeringer ved at lære nyt.

 

Kontakt Sanne
KØRER OVER HELE SJÆLLAND
Tlf: + 45 50 93 33 93
Kontakt Mette
Skriv mig en mail eller ring.
Tlf: + 45 22 89 91 67

Oops! We could not locate your form.