Hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnoterapi, det vil sige: helbredelse i en trancetilstand. Det har været kendt i årtusinder og er en af de ældste lægekunster (J-J Gravesen, Klim, 2004).

Jeg anvender hypnose i psykoterapi, for at forstærke de ønsker om forandringer, du har.

I løbet at livet kan vi få nogle dårlige vaner eller udvikle afhængighed, for eksempel: rygning, alkohol, usund kost , neglebidning.
Nogle får angst for tandlægen, flyvning, eksamen og andre ting.
Nogle lukker af psykisk, når de skal lære nyt, for eksempel lære at læse eller lære at bruge ny elektronik.

Hypnose har vist sig særlig velegnet til at afhjælpe disse tilstande.

Hvordan foregår det

Vi mødes typisk 2-3 gange.
Først taler vi om, problemstillingen og dine ønsker om forandring, så lægger vi en plan for hvordan vi mere præcist arbejder videre. Derefter mødes vi til en session, hvor vi sammen bringer dig til en afslappet og fokuseret tilstand. Her arbejder vi med at løse problemet.
Hvis du ønsker det, optager jeg det, og giver dig sessionen som lydfil.

Jeg har haft rigtig gode resultaterne ved at anvende hypnose til de ovennævnte problemstillinger. Langt de fleste har været positivt overraskede over resultaterne af behandlingen og de har oplevet hypnose som en meget behagelig behandlingsform.

Hypnosebehandling af dysleksi/ordblindhed/læseindlæringsvanskeligheder.

Jeg har desuden udviklet et kombineret behandlingsforløb til ovenstående type problemstillinger. Det består af en koordineret indsats med forældre og skole. Her samarbejder vi om at sætte fokus på læsning i en periode på ca 3 måneder, sideløbende laver jeg en fokuseret hypnoterapeutisk behandling af barnet.

Jeg plejer at bygge forløbet op over 7-9 sessioner. Først tager jeg en fælles samtale med barn og forældre. Desuden har jeg kontakt til barnets dansklærer. Så mødes jeg to gange med barnet, hvor vi arbejder med læselyst og læsestrategier så vi får sat gang i læseprocessen. Så følger jeg op to måneder senere med yderligere to sessioner med barnet, hvor vi arbejder med læselyst, læsehastighed og mere avancerede læsestrategier. Jeg har løbende kontakt med forældre og evt. skole løbende i de mellemliggende to måneder for at følge op på, at læsningen udvikler sig i de to måneder.

Priser

Hypnose 850 kr pr session.

Ring eller mail til mig, for at høre nærmere eller for at aftale en tid.

Kontakt Sanne
KØRER OVER HELE SJÆLLAND
Tlf: + 45 50 93 33 93
Kontakt Mette
Skriv mig en mail eller ring.
Tlf: + 45 22 89 91 67

Oops! We could not locate your form.