hello hello

Familieterapi

Hvad er Familieterapi?

Hele familien påvirkes, når én i familien har det svært, og der kan let ske mistrivsel hos et eller flere familiemedlemmer.
Mange familier oplever perioder hvor nogle af familiens medlemmer ikke trives. Det kan være at et barn har vanskeligheder i skolen eller med kammerater.
Når børnene kommer i pubertet kan de unges reaktioner indebære: misbrug, vold, kriminalitet. Desuden prøver mange at løse deres problemer ved at skære i sig selv.
Ligeledes kan det være at forældrenes forhold til hinanden kører skævt.

En del familier oplever at skulle forholde sig til problemstillinger som at et af børnene for stillet diagnoser som OCD, ADHD eller spiseforstyrrelse. Der er også familier hvor en af forældrene har en psykisk sygdom eller et misbrug.
Nogle familier oplever begivenheder som skilsmisse, sygdom eller dødsfald. Dette er alle begivenheder som vil udfordre familiens hidtidige måde at fungere på. En del af disse udfordringer løser man selv som familie.
Men af og til kan disse udfordringer opleves som svære. I disse tilfælde kan familieterapi være en hjælp.

Hvordan  foregår det

 

I familieterapi kommer hele familien til samtale. Som regel vil både Sanne Nielsen, min kollega og jeg være tilstede.
Vi lærer familien at kende. Vi taler om, hvad der er svært og hvad familien er god til. Så taler vi selvfølgelig om, hvordan familien gerne vil have det. Derefter hjælper vi familien til at finde sine egne løsninger.

Familieterapi

Priser

Familieterapi 900-1100 kr, afhængig af hvor mange der deltager og hvor længe mødet varer.

Ring eller mail til mig for at høre nærmere eller for at aftale en tid.

Kontakt Sanne
KØRER OVER HELE SJÆLLAND
Tlf: + 45 50 93 33 93
Kontakt Mette
Skriv mig en mail eller ring.
Tlf: + 45 22 89 91 67

Oops! We could not locate your form.